Kars Belediye Başkan Aday Adayı Halit Özer Basın Toplantısı Düzenledi

03 Aralık 2023 14:43

Kars Belediye Başkan Aday Adayı Halit Özer Basın Toplantısı Düzenledi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ta yerel seçim hazırlıkları aralıksız sürüyor. Aday adaylık müracaatları devam ederken, bazı partiler müracaat alımlarını tamamladı. Kars basınıyla ilk buluşarak projelerini açıklayan isim ise AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı Halit Özer oldu.
Kars’ta doğup büyüyen ve kentin katma değerini artırmak için gece gündüz çalışan Halit Özer, geçtiğimiz gün partisi AK Parti Kars Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Kars basınıyla ilk buluşan Özer hem basının sorunlarını dinledi hem de projelerinin bazılarını kamuoyuyla paylaştı. 
Serhat şehri Gazi Kars’ın daha yaşanabilir, ellerin kenetlendiği, yüreklerin birlik ve beraberlik için çarptığı ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha modern bir şehir bırakmak adına yola çıktığını söyleyen Özer, “Evet, yapabiliriz birlikte daha güçlüyüz sloganıyla yola çıkıyoruz. Şehrimizi şeffaf, denetlenebilir bir belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız ve geleceğimizi, birlik içinde, el ele, gönül gönüle inşa edeceğiz.” dedi.
Özer, yol, su ve kaldırım gibi hizmetlerin proje olmaması gerektiğini ve belediyenin asli görevleri olduğunu ve Kars’ın daha iyi hizmeti hükümet desteğiyle alacağını da sözlerine ekledi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.