• ötüken kars

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım Bayramınızı Kutlar

08 Temmuz 2022 10:16

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım Bayramınızı Kutlar

KARS PUSULA

 

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

KAI Başkanı Yıldırım; "Toplumsal birlikteliğin, dayanışmanın hatırlandığı, kardeşlik duygularının pekiştiği, birlik beraberlik ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımızın biri olan Kurban Bayramı'nı hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içindeyiz".

Dini bayramlarımızın oluşturduğu sevinç ve mutluluk günlerini taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalıyız. Manevi değeri yüksek olan bu özel günlerin coşkusunu, paylaşmanın, ihtiyaç sahibine yardımcı olmanın huzurunu, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Dayanışma,  yardımlaşma ve böylesi mübarek günlerde doruğa çıkan kardeşlik duygumuz millet olarak en büyük gücümüzdür. Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağımıza ve bu gücümüzü koruyarak Kurban Bayramını hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçireceğimize inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı kutlar,  milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice güzel bayramlara kavuşmamız temennisiyle tüm İslam Âlemine ve ülkemize barış, mutluluk ve huzur getirmesini Cenâb-ı Allah’tan niyaz ve temenni ederim.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.