Kağızman’da Vanalar açıldı, Vatandaşlar Mutluluk Yaşadı

27 Kasım 2023 19:51

Kağızman’da Vanalar açıldı, Vatandaşlar  Mutluluk Yaşadı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ın Kağızman ilçesine doğal-gaz verilmesi için başlatılan çalışmaların tamamlanmasının ardından bugün ilk abonenin doğal-gazı kullanımına başladı. İlk abonenin doğal-gaz kullanımına başlamasına telekonferans sistemi ile katılan Milletvekili Çalkın ailenin mutluluğuna ortak oldu. Kars’ın ilçelerine doğal-gaz verilmesi için çalışma başlatan enerji bakanlığı Kağızman ve Selim ilçelerine doğal-gazı ulaştırarak vatandaşların hizmetine sundu. Bugün Kağızman ilçesinde ilk abonenin doğal gaz kullanımına başlaması ile ilçede büyük mutluluk yaşandı. Diyarbakır’dan Telekonferans sistemi ile vatandaşların mutluluğuna ortak olan Kars Ak Parti Milletvekili Adem Çalkın yaptığı konuşmada, “Ak Parti olarak verdiğimiz her sözün arkasında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Söz verdik Serhat Şehri Kars’ın her ilçesin doğal-gaz kullanımını ulaştıracağız. Bu ilçelerimizden birisi olan ve söz verdiğimiz her şeyin en güzeli Yeşil Kağızman’ımızdı, inşallah hayırlısıyla, kazasız belasız iyi günlerde, hep mutluluklarda Allah kullanmayı nasip etsin dedi. Doğal-gaz hizmeti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Kağızman ilçemize gelmiş oldu. Dönemin 65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan’a ve Enerji Bakanımıza bu süreçte sunmuş oldukları katkı ve desteklerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Tabi ki doğal-gaz çalışmasının tamamlanması ise bizlere nasip oldu. Bugün bu mutluluğu yaşadık Kağızman halkımıza hayırlı uğurlu olsun açıklamasında bulundu.”  
Ak Parti Kağızman İlçe Başkanı Nuri Turan ise yaptığı açıklamada; “Ak Parti teşkilatımızın Çalışmasıyla İlçemizde kısa süre önce başlattığımız doğal-gaz çalışmalarında yüzde 40’lık bölüm tamamlandı. Altyapısı tamamlanan mahallelerimizde evlere doğalgaz akışı sağlandı. Hedefimiz 2024 yılı içerisinde mücavir alanlar dahil olmak üzere ilçe merkezimizde doğal-gaz akışının tamamlanması planlanmaktadır. Bu yatırımın ilçemize kazandırılması ve yapılan yatırımın takip edilmesi noktasında bizlere destek veren Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kars Milletvekilimiz Sayın Adem Çalkın'a, 65 Hükümetin Ulaştırma ve altyapı Bakanı Sayın Ahmet Arslan'a ve sürekli beni yalnız bırakmayan Ak Parti Kağızman ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Unutmayın ki Ak Parti olarak her zaman verdiğimiz sözümüzün arkasındayız. Doğal-gaz çalışmalarının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Çalışmalar dolayısıyla Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a ve emeği geçenlere teşekkür eden ilçe sakinleri, “Bizim için hayal olan bir çalışma ilçemizde başladı. Yıllardır söyleniyordu. Ancak bir çalışma yoktu. Kars Milletvekilimiz sayın Adem Çalkın ve Ak Parti İlçe Başkanımız Nuri Turan Başkanımız seçim öncesi böyle bir vaat vermişti. Sözlerini yerine getirdiler. İlçemiz adına çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde yerel seçimde sözümüzü yerine getireceğiz” diye konuştular.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.