Kağızman’a Kadın Belediye Başkan Aday Adayı

12 Ekim 2023 21:58

Kağızman’a Kadın Belediye Başkan Aday Adayı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kağızman’a Kadın Eli Değmeli. Türkiye genelinde olduğu gibi, Kars’ta da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adayı olmak isteyenlerde sahada çalışmalarına başladılar. 31 Mart yerel seçimler için partiler çalışmalarına başlarken, yerel seçimlerde aday olmak isteyenler de adaylık için partilere müracaat etmeye hazırlanıyorlar. Kars merkezde adayların kimler olacağı merak edilirken, Kars’ın Kağızman ilçesine de Selma Kaya Kılıç’ın Belediye Başkan aday adayı olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. Kars’ta ilk defa bir ilçeden Kadın Belediye Başkan Aday Adayı seçimler de bende varım diyor. Kılıç; Kağızman ilçesine kadın elinin değme zamanının geldiğini, bu nedenle Yeşil Kağızman’ın artık bir adım değil, binlerce adım ileriye taşınması gerektiğini ifade etti. 
Kağızman’a Kadın Belediye Başkan Aday Adayı
İlçe belediye başkanlığına aday adayı olan Selma Kaya Kılıç; Bölgeyi bilen, hizmet verebilecek ve projeleri olan ekip iş başına gelmeli. Aday Adayı olduğunu ifade eden Kılıç, “Kağızman halkını eşit sayan, gelir dağılımında adaleti ön planda tutan bir anlayışla insanların daha sağlıklı, altyapısı ve üstyapısı, sosyal, kültürel etkinlikleri ve meyve yetiştiriciliğinde ticareti ile daha nezih bir ortamda yaşama hakları olduğuna inanıyorum ve bu doğrultuda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeşil Kağızman’ımızda Partim Ak Parti’den Aday Adayı olacağımı belirtmek isterim.” Dedi. 
Yaşamı boyunca gerek İlçesi Kağızman’da, gerekse de Kars’ta bir çok öğrenciyi eğitim alanında destekleyen, ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını imkanları doğrultusunda gideren, tanındığı çevrece başarılı bulunan, 1978 tarihinde Kars’ta doğmuş. İlk ve Orta öğretimini Kars’ta tamamlayan Selma Kaya Kılıç, Kafkas Üniversitesi mezunu, Iğdır Üniversitesi Havacılık Yönetimi Fakültesinde öğrenimini sürdürmekte. Kars Tarım ve Orman il Müdürlüğü Gıda Kontrol Şube Müdürlüğünde çalışmakta. Evli İki çocuk annesi Kılıç Kağızman İlçesi Günindi (Kers) köyünden. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.