İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Özad, "Yetki verin hepsini çözelim"

04 Mart 2024 19:39

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Özad,

KARS PUSULA / ADEM ALP

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Özad, "Yetki verin hepsini çözelim"  Belediye Başkan Adayı Özad, mahalle sakinlerinin destek tezahüratları ile karşılandı.
Kars’ta yoğun temposunu sürdüren İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad, İYİ Parti İl Başkanı Yüksel Akbaba ve Belediye Meclisi Adayları ile birlikte Kaleiçi Mahallesi’nde, Mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Metin Özad, mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. 
Başkan Adayı Özad, meclis üyeleri adayları ve kalabalık bir partili topluluğu ile gittikleri mahallelerde, mahalle sakinleri tarafından 'Başkan' gibi karşılanıyor. Özad, gördüğü büyük sevgi seli karşısında enerji ve moral depolayarak, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mahallelerdeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler, dileyen Başkan Adayı Özad, sokakları da gezerek, vatandaşlarla tokalaştı, balkonlarında alkışlarla kendisini karşılayan mahalle sakinlerine; “Ben buranın sorunları çok iyi biliyorum. Ancak park yapanlar buranın sorunlarını maalesef erteledi. Bu ihtiyaçları karşılamakta inşallah 31 Mart sonrası sizlerin desteğiyle bize nasip olacak. Kanal, imar, altyapı güvenlik gibi ihtiyaçlarınız var. Üzerinde çalıştık. Yetki verin hepsini çözelim” diye konuştu. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.