• ötüken kars

Hisar Veteriner Kliniği Hizmete Açıldı

25 Ağustos 2021 21:43

Hisar Veteriner Kliniği Hizmete Açıldı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Tarım ve Hayvancılık ile İnsan hayatında büyük hizmetlere imza atan Veteriner Hekimleri açtıkları özel kliniklerle de Kars Ardahan ve Iğdır illerinde hizmet veriyorlar.
Bir özel klinikte Çıldır ilçesinde hizmete açıldı. Ardahan İli Çıldır ilçesinde Veteriner Hekim Ahmet Esat Göner'e ait "Hisar Veteriner Hekim Muayenehanesinin" açılışını Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül ve davetliler tarafından yapıldı.
 Açılışta konuşan Ercan Ödül : “Bilindiği üzere bölgemiz ekonomisinin temelini hayvancılık oluşturmaktadır. Yetiştiricilerimize gece gündüz demeden en büyük desteği veren veteriner hekimlerimizin ülke ve bölge hayvancılığın katkısı tartışılmaz boyuttadır. Bugün meslektaşımız Veteriner Hekim Ahmet Esat Güner'in Çıldır ilçemiz ve bölge hayvancılığımıza hizmet etmek adına çıktığı bu yola şahitlik ederek açılışını yaptığımız Hisar Veteriner Hekim Muayenehanesinin ülkemiz, bölgemiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.