HEP-SEN Kars Teşkilatı Başkanı Hakim Baştuğ Hemşireler Gününü Kutladı

12 Mayıs 2023 21:26

HEP-SEN Kars Teşkilatı Başkanı Hakim Baştuğ Hemşireler Gününü Kutladı

KARS PUSULA / ADEM ALP

HEP-SEN Kars Teşkilatı Başkanı Hakim Baştuğ 12 Mayıs "Hemşireler Günü" nedeniyle başta Kars Harakan-i Devlet Hastanesi olmak üzere diğer sağlık kuruluşlarında görev yapan Hemşirelerin, Hemşireler gününü kutladı.
HEP-SEN adına açıklamada bulunan Baştuğu, "Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası (HEP-SEN) gönüllüleri Hemşireler Günü etkinlikleri kapsamında bugün Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde meslektaşlarımızı ziyaret ettik. Sahadan aldığı umut ve coşkuyla mesleğin önündeki engellerin ve sorunlarının kaldırılması adına olumlu bir enerji alan sendikamız yetkilileri dün olduğu gibi bugün de sağlık profesyonellerinin yanında yer almaya hak talebinde bulunmaya devam edeceğiz." Dedi.
Baştuğ; "Sahada staj gören hemşire adayı arkadaşlarımızdan kurum idaresindeki yönetici meslektaşlarımıza kadar herkesi bu önemli gününü tebrik ediyorum.  Değişimin dönüşüme evrilmesi sağlık profesyonellerinin bilinçli birer meslek erbabı haline gelmesiyle gerçekleşeceğini belirtiyor, hemşireler gününün sağlıkta şiddet ve adaletsiz düzenlemelerin son bulmasına vesile olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı.
HEP-SEN hastanede görevli hemşireleri ziyaret etti ve tüm hemşirelere kitap armağan ettiler.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.