Hedef; "Onlar İçin Her Zaman 12"

07 Nisan 2022 21:15

Hedef;

KARS PUSULA / ADEM ALP

Atış poligonundaki eğitimlerinde başarılı atışları ile göz dolduran kadın polisler eğitimlerde kendilerine belirlenen hedefleri metrelerce uzaktan 12’den vuruyor.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan kadın polisler, hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü bahar ayında karla kaplı tatbikat alanlarında erkek meslektaşları ile zorlu eğitimlerini sürdüren kadın polisler, farklı silah modelleriyle kendilerine belirlenen hedefleri metrelerce uzaktan tam isabetle vuruyor.
Kentin dağlık ve zorlu coğrafyasında vatandaşın huzur ve güven ortamında yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için 7 gün 24 saat esasına göre arkasında eşini, çocuğunu ve ailesini bırakarak eğitimlerini ve nöbetlerini gerçekleştiren kadın polisler, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen Türk kadınının neler yapabildiğini tüm dünyaya göstermek için operasyonlara aralıksız devam ettiklerini ifade ettiler.
Özel hareket, Asayiş, Trafik, TEM, KOM ve Toplum Destekli Polislik şubelerinde görev alan kadın polisler kendilerine "Nene Hatun, Kara Fatma'yı örnek aldıklarını söylediler. Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177'inci yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamanın heyecanını yaşayan kadın polisler, kentteki stratejik noktalarda gece gündüz nöbet tutuyorlar ve atış, savunma, yakın dövüş gibi eğitimlerini de aralıksız sürdürüyorlar.

Etiketler : Hedef;
Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.