GOLDARC ÇOK YAKINDA KARS HALKININ HİZMETİNDE

26 Ocak 2023 19:46

GOLDARC ÇOK YAKINDA KARS HALKININ HİZMETİNDE

KARS PUSULA / ADEM ALP

Tarihi milattan önce yüzyıllara dayanan ve ekonomiye katkısı yoğun bir sektör olan Kuyumculuk sektörüne yeni bir işyeri daha hizmet vermek üzere çalışmalarını başlattı. 
Kars’ın tanınmış esnaflarından Mimar Deniz Yağcı, GOLDARC Kuyumculuk adıyla yeni bir işletmeyi de hizmete sunmak üzere çalışma başlattığını ifade etti. 
Faikbey Caddesi üzerinde hizmete girecek olan GOLDARC Kuyumculuk ve Eminoğulları Kuyumculuk Mimarlık Mühendislik Sanayi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde hizmete gireceğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Yağcı, “Sektörün yabancısı değilim. Zaten şuan da devam eden işimde de bu sektörde faaliyet yapıyorum. Şimdi Mimarlık ve Mühendislik hizmetimizin yanında GOLDARC isimi ile kuyumculuk sektörü ikinci sektörümüzü olarak kısa süre sonra hizmete girmesi için çalışmalarımızı başlattık. Sektöre yeni bir soluk kazandırmak adına bildiğimiz işi yapmaya devam edeceğiz. İnşallah ilimize, halkımıza ve bize hayırlar getirir” derken Kars halkına da mevcut işletmelerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiye teşekkür ederim dedi. Mimar Deniz Yağcı, “Her insanın hayatında varlığını ve değerini bilen, hisseden, fark eden kuyumcular mutlaka vardır. Bizde her zaman müşterilerimizin yanında onların istedikleri takıları özel tasarımlarla özel atölyelerde yaptıracaklardır.”
 Yağcı; Kuyumculuk sektöründe yeni bir imaj kazandırmak takıda modern tasarımları Karslılarla buluşturmak istiyoruz Güzellik Dilin Altında Gizlidir Sukut, incelik edep ve zarafet insanı her gittiği yerde sultan yapar açıklamasında bulundu. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.