GAZETECİ DİNÇER AKTEMUR, MHP’DEN BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU

14 Aralık 2023 18:02

GAZETECİ DİNÇER AKTEMUR, MHP’DEN BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ardahan’ın tanınan ve sevilen gazetecilerinden Dinçer Aktemur, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Ardahan Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunu partisinin genel merkezinde yaptı. 20 yılı aşkın süredir, çeşitli ulusal ve yerel basın yayın kuruluşlarında muhabirlik, sunuculuk, yazarlık ve yayıncılık yapan, aynı zamanda Politik Ardahan Haber Ajansı’nın kurucusu ve imtiyaz sahibi olan Gazeteci-Yazar Dinçer Aktemur, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
İl Başkanı Turgay Mert ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giden Aktemur, başvuru evraklarını MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti. Adaylık evraklarını teslim eden Dinçer Aktemur, “Bugün, kadim şehrimiz, serhat ilimiz Ardahan’da değişim ve dönüşümün öncüsü olma hedefiyle, çocukluk yıllarımdan beri gönül verdiğim, mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkanı aday adaylığı başvurumuzu Genel Merkezimizde Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyin izniyle yaptık” dedi.
Aktemur daha sonra şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi, bağımsız cumhuriyetimizin teminatı, ülkemizin son kalesi, atinin yol göstericisi, vatanımızın, bayrağımızın, kutsallarımızın ve hudutlarımızın bekçisidir. Bu davanın fertleri, ne menfaat, ne koltuk sevdası, ne de gelecek planları olan insanlar asla değildir. Bu davanın fertlerinin tek derdi memleket, millet ve tarifi aynı derece kutsal olan vatandır. Bu yola çıkarken, Serhat şehrimiz Ardahan’ın geleceğine katkı sunmak, şehirleşme adına her alanda değişim, dönüşüm ve hareketin öncüsü olmak, hak, hukuk çerçevesinde her bir Ardahanlı hemşehrimizin aynı derecede belediyecilik hizmetinden faydalanacağı bir yönetim hayali taşıdığımı burada belirtmek istiyorum. Aday gösterilmemiz halinde; bizlere güvenen Ardahanlı hemşehrilerimizin destekleri ile yılmadan, usanmadan, her dönem elde edilen kazanımların üstüne yenisini eklemek için bu yolda tüm gayreti göstereceğiz. Girdiğimiz bu yolda Yüce Allah inşallah bizi mahcup etmeyecektir. Çünkü inandığımız, gönül verdiğimiz bu dava bilinci, Ardahan sevdası ve  Ardahanlılara hizmet etme çabasıyla bu yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi kurucu Genel Başkanımız Merhum Alparslan Türkeş’in çizdiği yolda, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey önderliğinde, İl Başkanlığımız, İlçe Başkanlıklarımız, Ülkü Ocaklarımız ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte, 31 Mart seçiminde aday olalım veya olmayalım şehrimiz adına üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bunda kimsenin şüphesi olmasın.  Şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yolda tüm Ardahanlı hemşehrilerimizin bize güvenmesini ve desteklerini esirgememelerini rica ediyorum. Milli benliğe sahip, manevi değerleri yüksek bu davaya gönül veren şehit ülkücülerimizi ve tüm Şehitlerimizi, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Tüm Ardahanlı hemşehrilerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”
Dinçer AKTEMUR kimdir?
1986 yılında Çıldır’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Çıldır’da tamamladı. Ardahan Üniversitesi Tarih bölümünden mezun oldu. 2003 yılında girdiği basın sektöründe 20 yıldır ara vermeden Doğan Haber Ajansı, CNN Türk ve Hürriyet Gazetesi, Demirören Haber Ajansı ve TRT Haber kanalında muhabirlik yaptı. Politik Ardahan Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi olan Dinçer Aktemur, aynı zamanda ulusal ve yerel basın yayın kuruluşlarında gazetecilik görevini sürdürmektedir. Aktemur, evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.