Eğitim-Bir-Sen Kars Şube Başkanlığına Ahmet Altun Seçildi

29 Ekim 2022 21:40

Eğitim-Bir-Sen Kars Şube Başkanlığına  Ahmet Altun Seçildi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Eğitim-Bir-Sen Kars Şube Başkanı Ahmet Altun oldu. Eğitim Bir Sen Kars 1No’lu Şube Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. 
Eğitim-Bir-Sen Kars Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu DSİ Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından divan oluşumu gerçekleştirildi ve gündem maddeleri okundu. 
Eğitim-Bir-Sen Kars Şubesi 4. Olağan Genel Kurulunda iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Mahmut Kaan Ilgar ve Ahmet Altun seçimde yarıştılar. Seçim sonucunda Ahmet Altun Eğitim-Bir-Sen Kars Şubesinin yeni başkanı seçildi. 
Eğitim-Bir-Sen Kars Şube Başkanlık seçiminde Mahmut Kaan Ilgar 42 oy alırken, Ahmet Altun ise 84 oy alarak Eğitim-Bir-Sen Kars Şube başkanı seçildi. 
Başkan Altun seçim sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bugün burada Eğitim-Bir-Sen Kars Şubemizin 4. Olağan Genel Kurulunu yaptık, genel kurulumuzu kardeşlik ruhu içerisinde bir demokrasi şöleni gerçekleştirdik, tabi ki arkadaşlarımızın teveccühü bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kazanan Eğitim-Bir-Sen Kars Şubemiz oldu. İnşallah bundan sonra bayrağı aldığımız yerden daha ileriye taşımak için tüm çalışmalarımızı bütün gayretlerimizle mücadelemize devam edeceğiz dedi.”
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.