• ötüken kars

CHP İl Başkanı Toraman’dan Yeni Yıl Mesajı

30 Aralık 2021 19:36

CHP İl Başkanı Toraman’dan Yeni Yıl Mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Taner Toraman, 2021 yılı sona ererken yayınladığı mesajında; “Yeni yılın yokluktan, yoksulluktan, işsizlikten, ekonomik gidişattan, baskıdan bunalan her vatandaş için yeni umutlar getirmesini diliyorum ”dedi.

Başkan Toraman; “2021 yılı her açıdan zor bir yıl oldu. Yaşanan ekonomik sıkıntıya bir de koronavirüsü salgını eklendi. Zamanında ve yerinde alınmayan tedbirler esnafın, sanayicinin, üreticinin belini büktü. Seçim meydanlarında verilen sözler bu yıl da hayal oldu. Emekli, memur, işçi bu sene de beklentilerini elde edemedi. Hak ihlalleri, adaletsizlik, kadına yönelik şiddet gibi insan hakları ihlalleri artarak devam etti. Aynı anlayış iktidarda oldukça her gelen yıl giden yılı aratmaya devam edecek.”
Toraman, Halktan yana politikalar üretecek anlayışın iktidar olması temennisi ile yeni yılı karşılıyoruz. Biz, 2022 yeni yılında da adalet, demokrasi, hukuk, özgürlük mücadelemizi sürdüreceğiz. Yoksulluğun, işsizliğin olmadığı, adaletsizliğin yerini hukukun, kavgaların yerini barışın aldığı, eşit, adil bir Türkiye dileğiyle; tüm halkımızın yeni yılını içtenlikle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim” dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.