ÇALKIN; ŞER ODAKLARININ AYAK OYUNLARI BUNLAR

İL BAŞKANI ÇALKIN; ŞER ODAKLARININ AYAK OYUNLARI BUNLAR

10 Kasım 2020 16:09

ÇALKIN; ŞER ODAKLARININ AYAK OYUNLARI BUNLAR
KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın düzenlediği basın toplantısında, il kongresine sayılı günler kala kendisi ve Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykiz ile ilgili olarak ileri sürülen iddiaların asılsız olduğunu söyledi. İlçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Çalkın, aslı olamayan iddialar ile ilgili olarak Kars Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Kars'ta AK Parti ailesinin her zamankinden daha güçlü daha birlik ve beraberlik içerisinde kongre süreçlerini yaşarken bir takım ayak oyunları ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Çalkın, söz konusu iddiaları ortaya atanların FETÖ taktiği uyguladıklarına dikkat çekti.

KONGRE ÖNCESİ BİRTAKIM AYAK OYUNLARIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ!

AK Parti Kars İl Başkanlığı görevini 5 yıldır layıkıyla yürüttüğünü belirten Çalkın, “Maalesef üzülerek söylüyorum kongre öncesi birtakım ayak oyunlarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Tabii hamdolsun bu görevi 5 yıldır yürütmekteyim. Kimse Adem Çalkın için hırsız diyemez, ihale kovalıyor diyemez,  ahlaksız diyemez, başka ithamlarda da bulunamaz. Hamdi senalar olsun ancak ve ancak FETÖ taktiğiyle ucuz ucuz hareketlerde buluna bilirler. Onlarla ilgili adli mercilere gerekli başvurularımızı yaptık. İnşallah bugün Cumhuriyet Başsavcılığımız gerekeni yapacak ve takibinde bulunacak. Tabii geçtiğimiz hafta da aynı şekilde ne hikmetse Digor ile başkanımız ile ilgili de bir iddia ile karşı karşıya kaldık. Bu iddiaları ortaya atanlar ile ilgili de suç duyurusunda bulunduk hem de gerekli açıklamaları basın mensuplarımız marifeti ile paylaştık. Partimiz büyüdükçe gücümüz arttıkça vatandaşın partimize olan ilgisi çoğaldıkça kısacası Digor gibi bir ilçede siz bin 500 tane bir üye yaparsanız, birdenbire ‘ne oluyor?’ derler. İl genelinde son günlerde üye sayımızı arttırdık. Kimseyi zorla üye yapamazsınız.

TUZAK KURANLAR ALLAH’A HESAP VERECEK

Zaten birileri bugünlerde aşamadıkları, kıramadıkları bu dirençten dolayı bu yıpratma politikalarını uyguluyorlar. Tabi biz Tuzak kuranların başlarına inşallah Cenab-ı Allah tuzaklarını başlarına çevirsin’ diye Rabbimize dua ediyoruz. Tabii moralimiz bozuluyor, canımız sıkılıyor ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Siz iktidarın İl Başkanısınız. Önemli bir koltukta oturuyorsunuz. Buna bugün heves eden, geçmişte buna heves eden, bunu geçmişte rant olarak kullanmaya çalışan bir kesimin bu koltukta gözü olabilir. Bununla ilgili bir takım ırkçılığa dayanan kumpaslar kurulabilir. Bunlar da kulağımıza geliyor. İnşallah ben adalete güveniyorum gereken sonuç önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak.

KONGREYE SAYILI GÜNLER KALA İDDİALARIN ORTAYA ATILMASI MANİDARDIR

Kongreye sayılı günler kala iddiaların ortaya atılması manidardır. 4 gün kala niye böyle bir ses kaydı ortaya atılsın! Bildiğiniz gibi ortalığa Facebook kahramanları çıkıyor. Buna gülelim mi ağlayalım mı? İşin yok Kars’ta, katkın yok Kars'a, elin uzanmaz Kars'a, hüküm sürmek istersin Kars'ta. Bu nasıl olacak? Neyin var bu Kars’ta? Çok üzgünüm yazıyorlar, çiziyorlar. Ailesinin soy ismine yakışmayan insanlar da bazen bunları yapıyorlar. Ama okuduğumuz zaman ailemiz üzülüyor, eşimiz üzülüyor, çocuğumuz üzülüyor, kardeşlerimiz üzülüyor. Hep ahrete Allah’ın izniyle ben de hak topluyorum. Bunların hakkını ve hukukunu inşallah hepsini ahrette onlar da geri alacağım.

ONLARA EN GÜZEL CEVABI KONGREMİZDE VERECEĞİZ

Bizim burada tek amacımız var. Dünyaya mal olmuş bir liderimiz var O’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. En güzel cevabı zaten herkese veriyoruz ve Cumartesi günü il kongremizde de bu hainlere aynı cevabı vereceğiz. Bizim işimiz kardeşlik bizim işimiz sevgi, birlik ve beraberlikti, bizden başka bir şey beklemesinler, ağzımdan kötü bir şey çıkmayacak. Biz herkesi kabul eden bir anlayışa sahibiz. Biz Ebul Hasan’ı Harakani Hazretleri’nin diyarı Kars’ta, O’nun manevi atmosferinde, ruhaniyetinde ve onun anlayışıyla insanlara yaklaşıyoruz ve yaklaşmaya da devam edeceğiz. Her ne kadar bozuk zihniyetlere karşı karşıya kalsak da, alçak bir saldırıyla da karşılaşırsak dahi sabrımızı ve metanetimizi koruyacağız. Üzerimizdeki yükün ve emanetin bilinciyle Allah’ın izniyle yürümeye devam edeceğiz” dedi.






Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.