ÇALKIN AİLESİNDEN TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA BAĞIŞ

24 Ekim 2022 22:40

ÇALKIN AİLESİNDEN TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA BAĞIŞ

KARS PUSULA / ADEM ALP

Çalkın kardeşler tapu’yu Müftü Bayram’a teslim ettiler. Karslı hayırsever iş insanları Adem Çalkın ve Harun Çalkın kardeşler bir adet dairelerini 4-6 Yaş Kur’an kursu olarak kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı. 
Ak Parti Kars İl Başkanı olan ve Kars’ta iş insanı olan Adem Çalkın ile kardeşi Harun Çalkın kendilerine ait olan bir adet daireyi bugün Türkiye Diyanet Vakfı’na devrettiler. 
Bağışı yapan Çalkın ailesine teşekkür eden Kars İl Müftüsü Hamza Bayram,  “Böyle bir hayra öncülük ederek 4-6 Yaş eğitimine verdikleri destekleri için hayırsever Çalkın ailesine çok teşekkür ediyorum. Hacı Altun Çalkın 4-6 Yaş Kuran Kursunun bu alanda bir eksikliği gidereceğini ifade ederek, en kısa sürede Kursun açılışını gerçekleştireceklerini" belirtti. 
Sık sık yaptığı yardımlar ile bilinen İş insanı Adem Çalkın ise, okul öncesi din eğitimin çok önemli olduğunu, yapılacak olan 4-6 Yaş Kuran Kursunda milli ve manevi değerlere sahip nesillerin yetişmesini temenni ederek İl Müftümüze ve tüm Diyanet çalışanlarına teşekkür ederim dedi.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.