ÇALKIN, 8 YILDIR ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

02 Eylül 2023 22:00

ÇALKIN, 8 YILDIR ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

KARS PUSULA / ADEM ALP

8 Yıllık İl Başkanlığı süresince köy, ilçe ve merkezde vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Ak Parti Kars Milletvekili Çalkın, Milletvekilliği sonrasında da geleneği bozmayarak ziyaretlerini her hafta sürdürmeye devam ediyor. 
14 Mayıs 2023 Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den Milletvekili seçilen Adem Çalkın, haftanın 3 gününü memleketi Kars’ta Köy, İlçe ve Şehir merkezinde vatandaşları ziyaret ederek geçiriyor. Bu haftaki ziyaretler kapsamında, Selim ilçesinde Köy ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Çalkın, Köylerin ihtiyaç ve talepleri hakkında köy halkıyla istişarede bulunuyor.  
Kendilerine bereketli kazançlar dileyen Milletvekili Adem Çalkın, "Durmadan yorulmadan köylerimizi, ilçelerimizi ve şehir esnafımızı gezmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini not alarak ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşüp sorun ve talepleri çözmeye çalışıyoruz dedi.”
Esnaf ziyareti de yapan Milletvekili Çalkın, “Esnafımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek, Kars'ımızda yürütülen çalışmalar hakkında konuştuk. Taleplerini alarak, kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Hemşehrilerimiz her konuda güzel hizmetleri hak ediyor. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Hemşehrilerime yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.