Bem Bir Sen'den Kars Özel İdaresine Ziyaret

19 Eylül 2021 07:53

Bem Bir Sen'den Kars Özel İdaresine Ziyaret

KARS PUSULA / ADEM ALP

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikasından Kars İl Özel İdaresine ziyaret.
BEM Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, BEM Bir Sen Kars İl Başkanı Mithat Beyribey ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl özel idare Genel Sekreteri Mehmet Zaid Doğu ve Genel Sekter Yardımcısı Fatih Tekcan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

BEM Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, ziyarette 6. Dönem Toplu sözleşmede kazanımları hakkında bilgi verdi.
Genel Başkan Yardımcısı Sever; Hizmet kolumuzda 58 madde kazanım elde ettik bu kazanımların sosyal ve ekonomi olarak yerel de memur arkadaşlarımıza 2022 yılında yansıyacağını 2022 yılı için 5+7, 2023 yılı içinde 8+6 oranında Genelde alınan toplam zam %26’tıya tekamül etsede, hizmet kolumuzda bu oran 58 maddelik kazanımımızla birlikte %45’leri bulmaktadır dedi.
Sever, “Ayrıca sözleşmeli personele kadro verilmesi konusunda toplu sözleşme metnine konulduğunu çalışma yapılarak inşallah 2022 yılı içerisinde sözleşmeli memurlarımıza kadroyu alacaklarını ifade etti. 3600 ile ilgilide 2022 yılında çalışma bakanlığı ile çalışma yapılarak sadece verilmesi düşünülen 4 kurum değil bütün memurları kapsayacak çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.”
Günün anısına hediye takdimi yapıldı. İl özel idare Genel Sekreteri Mehmet Zaid Doğu ve Genel sekreter yardımcısı Fatih Tekcan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek sendikal çalışmalarında başarılar dilediler. BEM Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve il yönetimi temsilcilerle birlikte toplantı yapmak üzere ayrıldılar.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.