Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger Stadyum Projesini Açıkladı

03 Mart 2024 14:34

Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger Stadyum Projesini Açıkladı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger, Kars Spor ve Stadyum projesini açıkladı.
Cumhur İttifakı Adayı Senger Sporla Dolu Bir Yaşam Alanı Kars’a Spor Kompleksi projesini ziyaret ettiği Kars36 Spor Kulübünde açıkladı. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Harekat Partisi ve Ak Partinin ortak adayı olan Prof. Dr. Ötüken Senger seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Senger Kars36 Spor kulübünü ziyaretinde Kars spor'u yeniden Kars Belediyesi bünyesine alacaklarını ifade ederek ''Kars spor eski günlerine tekrar geri dönecek,sponsorlarımız da hazır'' dedi.
Başkan Adayı Senger Kars’ın acil ihtiyacı olan stadyumu ile ilgili projesini açıkladı.
Başkan Adayı Senger; “Kars Spor kompleksinde şehrimizin her yaştan bireylerinin çeşitli branşlarda spor faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri alanlar oluşturulacaktır. Bu alanlardan en önemlisi şehrin kimliğini yansıtan Kars36 Futbol kulübünün maçlarını oynayabileceği minimum 10 bin kişi kapasiteli bir stadyum inşasıdır. Bununla birlikte bu spor kompleksi içerisinde basketbol, voleybol, tenis ve atletizm pistleri de yer alacaktır. Ayrıca amatör spor kulüplerinin antrenman yapabilecekleri spor sahaları inşa edilecektir. Spor kompleksi için ulaşım kolaylığı, şehir merkezine yakınlık ve altyapı olanakları göz önünde bulundurularak uygun bir konum seçimi yapılacaktır. Bu spor komplekslerinin bazıları kış şartlarına uygun olarak kapalı inşa edilecektir.”
Cumhur İttifakı Adayı Senger:
1- Tribünler, her türlü etkinliğe katılan izleyiciler için konforlu oturma düzenlemeleri içerecektir.

2- Spor kompleksinin modern ışıklandırma sistemi, büyük ekranlar ve ses sistemleri gibi teknolojik alt yapıları olacaktır.

3- Wi-Fi ve diğer iletişim altyapıları, etkinlikler sırasında seyircilere kolay erişim sağlamak için bütünleşmiş edilecektir.

4- Stadyuma kendi enerjisini üretebilmesi için güneş panelleri yerleştirilecektir. Açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.