Başkan Turgut Gökalp Yeni Yılınızı Kutlar

29 Aralık 2023 23:18

Başkan Turgut Gökalp Yeni Yılınızı Kutlar

KARS PUSULA 

Kars Mobilyacılar ve Marangozcular Odası Başkanı Turgut Gökalp, yayımladığı yeni yıl mesajında 2024’ün insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.
Başkan Gökalp açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz.  Ama maalesef, 2023 yılında yine ekonomik çalkantılarla karşı karşıya kaldık. Ama unutulmamalıdır ki, esnafımız, üreticimiz ve imalatçımız bu zorlu süreçte dimdik ayakta durmak için mücadelesini sürdürdü.
Bilindiği gibi esnafımızın istediği tek şey istikrardır.  Esnaf olarak, sorunlarımız olduğu gibi, büyük umutlarımız ve hedeflerimiz bulunmakta. Olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir.  Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 2024 yılında ülkemizin ve güzel kentimiz Kars’ımızın daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi.  Bizler Kars’ı 2024 yılı hedeflerine taşıyacak yeni projeler için gayret gösteriyoruz. Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Kars’ı hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz.
Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kars’ın kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz. Bu ideallerimiz çerçevesinde başta Karslı hemşerilerimizin ve esnafımızın yeni yılını kutlar, 2024 yılının Kars’ımıza,  ülkemize ve tüm dünya halklarına sevgi, barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederim.” Dedi.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.