Başkan Özyılmaz, Söz verdiği hizmet binasının açılışını bugün yaptı

31 Mayıs 2023 12:48

Başkan Özyılmaz, Söz verdiği hizmet binasının açılışını bugün yaptı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni başkanıyla yeni hizmet binasıyla esnafa hizmet kalitesini arttırdı. Kars Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 29 Ocak’ta yapılan başkanlık seçimlerinin ardından 25 yıllık Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Genel Sekreteri Şentürk Özyılmaz başkan seçilmesinin ardından seçim vaatlerinden biri olan kooperatif binasının hizmet koşullarına uygun olmaması ve bu nedenle yeni bir hizmet binasını tahsis edeceklerini vaadinde bulunmuştu. Başkan Özyılmaz o vaadini yerine getirerek Faikbey Caddesi üzerinde Kars Esnafına daha kaliteli bir hizmet sunmak için hizmet binasına taşındı. 
Kars Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binasının açılışı bugün yapıldı. Açılışa, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi12. Bölge Birlik Başkanı Mürsel Karataş, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz, Kars Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey, Kars İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Kars Doğu Anadolu Sürücü Kursları Dernek Başkanı Ömer Terim, Kars Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan, Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Mücük, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. 
Yeni hizmet binasının açılışında konuşma yapan Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 12. Bölge Birlik Başkanı Mürsel Karataş, “Başkanlık makamına gelişi ile birlikte böyle bir hizmet vermesinden dolayı Başkan Şentürk Özyılmaz’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Bugün burada hizmete sunmuş oldukları hizmet binasının esnafımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını görmek bizleri de mutlu etmiştir. Burada önemli olan, esnafımızın laik olduğu şekilde yönetilmesidir, bu yönetim şekli de Başkanımız Sayın Özyılmaz’ın laik bir şekilde yönettiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başkanımın bu çalışmalarında her zaman destekçisi olduğumu ve bundan sonra da olacağımın bir kez daha altını çizmek ve başkanıma başarılar diler bu yeni hizmet binasının da Kars esnafına ve halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” Dedi. 
Kars Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binasının açılışında konuşma yapan Başkan Özyılmaz ise şu ifadeleri kullandı; 
Özyılmaz; “12. Bölge Birlik Başkanımız Sayın Mürsel Karataş başta olmak üzere bugün burada bu güzel hizmet binamızın açılışına katılan tüm oda başkanları ve çok değerli esnaflarımıza teşekkürlerimiz ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler 29 Ocak’ta göreve geldiğimizde ilk olarak Kars esnafına yakışı bir hizmet binası vaadimiz vardı, şükür bugün bu vaadimizi yerine getirdik. İkinci vaadimiz ise kredi desteği bekleyen esnaflarımız vardı onlarında kredi desteklerini almaları için çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra ilimizde esnaflarımızın desteklenmesi konusunda gerekli çalışmaları ekip arkadaşlarımız ile birlikte gerçekleştirip onların ihtiyaç duyduğu kredileri kısa sürede temin etme yolunda kararlı çalışmamız sürecektir dedi.” Başkan Özyılmaz, bu güzel hizmet binamızın esnafımıza ve Kars halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.