BAŞKAN İSMET HAGİ GÜVEN TAZELEDİ

01 Şubat 2023 20:17

BAŞKAN İSMET HAGİ GÜVEN TAZELEDİ

KARS PUSULA / ADEM ALP

Digor Ziraat Odası Başkanı Hagi Güven Tazeledi. Kars’ın Digor İlçe Ziraat Odası 5. Olağan Genel Kurulu İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapıldı. Olağan genel kurul ilçe ziraat odalarının başkanlarından oluşan divan oluşumunun ardından, Saygı Duruşu İstiklal Marşı okundu, gündem gereği gelir-gider bilançosu ve faaliyet raporu okunarak oya sunuldu. 
Ardından seçim de tek aday olan mevcut Başkan İsmet Hagi bir konuşma yaptı. Başkan Hagi konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Ziraat Odamızın 5. Olağan Genel Kurulunu yapmış bulunmaktayız. Bu süreçte emeği geçen Sayın Yönetim Kurulu üyelerimize, değerli Muhtarlarımıza, kıymetli delegelerimize ve saygı değer çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun ilçemiz, ilimiz ve bölgemizdeki çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bize bu kutsal hizmet yolunda güvenen ve destek veren çiftçilerimize minnettarız. Çiftçilerimizden aldığımız güçle birlikte bu kutsal hizmet yolunda daha da emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi. 
Konuşmanın ardından dilek ve temenniler bölümünün ardından seçim kurulunca seçime gidildi. Gerçekleştirilen seçim sonucunda İsmet Hagi 38 üyenin 35’nin oyunu alarak yeniden Digor Ziraat Odası Başkanı seçildi. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.