Başkan Eren Alp Yeni Yılınızı Kutlar

29 Aralık 2023 23:24

Başkan Eren Alp Yeni Yılınızı Kutlar

KARS PUSULA 

Doğu Anadolu Temsilcisi Kars İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
DSYB Doğu Anadolu Temsilcisi Alp yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında; 2024 yılının başta ülkemize, Bölgemize, İlimize ve tüm insanlığa, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
DSYB Başkanı Alp, “Başarı ve hizmetlerle dolu 2023 yılını geride bırakırken, 2024 yılına büyük umutlarla giriş yapıyoruz. Hep birlikte çıktığımız bu yolda ilerlerken siz değerli üye ve yetiştiricilerimizden güç alıyoruz. Bu güç, her zaman bizlere çalışma arzusu kazandırmaktadır. Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor, ilimize yetiştirici ve üretici kazandırmaya devam ediyoruz. En büyük destekçimiz olan siz yetiştiricimiz ve üreticimizden aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Umut ediyorum ki, Kars ve Bölgemiz için 2024 yılı hızlı bir değişimin yaşadığı, dönüşüm yılı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, Doğu Anadolu Bölgemize, Kars’ımıza, yetiştirici ve üreticimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum. Bütün Karslı hemşehrilerimin, aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.