Başkan Çalkın; ‘Yeniden Doğuş, Yeniden Hareket’’in Kars’taki neferleriyiz.

04 Kasım 2022 19:04

Başkan Çalkın; ‘Yeniden Doğuş, Yeniden Hareket’’in Kars’taki neferleriyiz.

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 2023 seçimlerine yaklaşılan bugünlerde AK Parti’nin gelecek planları ve hizmetleri konusunda “Durmak Yok Yola Devam” ilkesinin devam ettiğini ve yerelde belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere hükumetin yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi. 
İl Başkanı Çalkın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri’nin Kars İl Başkanlığı’nı ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi: 
“Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılı’ kapsamında başlattığı, ‘Yeniden Doğuş, Yeniden Hareket’’in Kars’taki neferleriyiz. Türkiye’mize sayısız hizmetler kazandıran, Türkiye’mizi nereden nereye getiren Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın, dünya liderlerine sesini en üst perdeden duyuran bir devlet başkanının teşkilatında olmaktan gurur duyuyoruz. Cumhuriyet tarihinde hiçbir karanlık, fukara zihniyetli şeylere imza atmayan bir görüşün teşkilatıyız. Geçmişte yaptığımız hiçbir işin, Allah’a hamd olsun bedelini ödeyen, helalleşmemiz gereken hiçbir kesimin olmadığı bir teşkilatız. Bunun gururuyla, bunun onuruyla yıllardır çalışıyoruz. İnşallah bunun sonunda da 2023’e emin adımlarla gideceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her iki vekilimizde Kars’a çok önemli hizmetlerde bulundular. Bugün şehrimizi gezdiğimiz zaman turizm altyapısı, sağlık altyapısı, ulaşım altyapısı, gençlik spor hizmetleri ve daha sayamayacağımız yüzlerce hizmeti kazandırdılar. Ne yazık ki her şeyi yok gören bir fukara zihniyet var. Hatta Kars’ta bürokrasinin, halkın üzerinde kendini gören, yapılan hizmetleri gören bir zihniyet var. Ama bilmiyorlar ki, cumhuriyet tarihinde karanlığa mahkum edilenler bunları çok iyi biliyor. Her şeyi çok iyi bildiğimiz gibi, elimizin çok güçlü olduğunu da biliyoruz.” 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.