Başkan Çalkın; Vatandaş Odaklı Hizmetle Selim’in Çehresi Değişti

10 Ekim 2022 19:17

Başkan Çalkın; Vatandaş Odaklı Hizmetle Selim’in Çehresi Değişti

KARS PUSULA / ADEM ALP

Başkan Çalkın, Ak Partili ilçe belediyelerini ziyaret ederek ilçelerinde yaptıkları çalışmalar ve tamamlanan hizmetler hakkında görüş alış-verişinde bulunuyor. 
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, ilçe belediyeleri ziyaretleri kapsamında Selim Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Coşkun Altun ile bir araya geldi.
Çalkın, Başkan Altun’dan ilçe belediyesi tarafından yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Çalkın, Başkan Altun’a Selim’e kazandırdığı projelerden dolayı teşekkür ederken, devam eden çalışmalar için de desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.
Selim ilçesinin AK Partili belediye ile çehresinin değiştiğini ifade eden Başkan Çalkın, “Selim’de çok güzel projelere imza attık. Başta yollar olmak üzere Belediye Binası, Millet Bahçesi, Otogar, Hayvan Pazarı, park ve bahçeler, yürüyüş yolları, kapalı semt pazarı, özellikle vatandaşların en büyük sorunu olan doğalgaz gibi yatırımlar ilçede hayata geçirildi. Vatandaş odaklı hizmetle Selim’in çehresi değişti. Ben başta başkanım olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Öte yandan Başkan Coşkun Altun, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’a devam eden projelerle ilgili bir de bilgi paylaştı. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.