• ötüken kars

BAŞKAN ÇALKIN KARS HALKININ SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYOR

AK PARTİ KARS İL BAŞKANI ADEM ÇALKIN KARS HALKININ SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYOR

07 Ocak 2020 18:35

BAŞKAN ÇALKIN KARS HALKININ SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYOR
KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Partinin en başarılı Başkanı Adem Çalkın! Başkan Çalkın her gün yüzlerce vatandaşın sorunuyla ilgileniyor

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, vatandaşların sorunlarıyla bir bir ilgileniyor. Vatandaşların her türlü sorununu çözerek yardımcı oluyor.

AK Partinin 15 Temmuz kahramanı lakaplı İl Başkanı Adem Çalkın makamında her sabah yüzlerce vatandaşı misafir ediyor. Başkan Çalkın'ın makamında ağırladığı vatandaşların başta sağlık ve iş olmak üzere bütün sorunlarına çare bularak, vatandaşlara yardımcı oluyor. Partili gözetmeksizin vatandaşların sorunlarını bizzat ilgili makamlara ileterek çözüm arayan Başkan Çalkın, AK Parti'nin bütün imkanlarını adeta vatandaşlara hizmet vermek için seferber ediyor.

İl Başkanlığı görevini en iyi yerine getiren başkanlar arasında bulunan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Karslılar tarafından da çok seviliyor.

Başkan Çalkın'ın ile görüşmek için AK Parti İl Başkanlığı'na gelen vatandaşlar burada partililerin güler yüzüyle karşılanıyor. bir taraftan çaylarını yudumlayan vatandaşlar, diğer taraftan da Başkan Çalkın'la görüşerek istek ve beklentilerini iletiyor.

Vatandaş odaklı hizmet eden Çalkın, her fırsatta köy, ilçe ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. Çalkın, ziyaret gerçekleştirdiği köy, ilçe ve mahallerde vatandaşlarla buluşuyor. vatandaşları dinliyor, vatandaşların her türlü sorun ve sıkıntılarını çözerek vatandaşlara yardımcı oluyor. Başkan Çalkın'ın alçakgönüllü yaklaşımı ise vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yapmayı da ihmal etmiyor. Hafta ‘da iki kez ilçe belediye başkanlarıyla buluşan Başkan Çalkın, ilçlerde yapılan yatırımlar hakkında bilgi alıyor. Eksiklikleri ilgili yerlere ileterek belediye hizmetlerinin halka sağlıklı bir şekilde yansıtılmasına da yardımcı oluyor.

AK Parti'nin en genç il başkanlarından birisi olan Adem Çalkın, gençliğinin de verdiği enerjiyi iyi kullanarak, gün boyu dinlenmeden vatandaşlarla kucaklaşıyor. Başkan Çalkın'ı da Karslılar bağrına basıyor. Gün boyu yaptığı ziyaretleri ve Parti binasına gelen vatandaşlarda Başkan Çalkın'la fotoğraf çektirmeyi ihmal etmiyor.






























Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.