Başkan Çalkın: “Bizler ‘Eser ve Hizmet’ Siyasetini 21 yıldır yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz"

08 Kasım 2022 18:56

Başkan Çalkın: “Bizler ‘Eser ve Hizmet’ Siyasetini 21 yıldır yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz

KARS PUSULA / ADEM ALP

'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 1070 konut için Kars’ta da kuralar çekildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Kars’ta yapılacak 1070 konut için kura çekimi yapıldı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Çalkın: ‘İlk Evim, İlk İş Yerim projesi’ bugün ilimizde de kuraları çekildi. Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz genelinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik başlattığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aracılığıyla ‘İlk Evim’ projesi kapsamında Kars’ta 1070 konutun yapımı ve hak sahiplinin belirlenmesi için bugün noter huzurunda kuraları çekildi dedi.”
Başkan Çalkın, “bu proje ile birlikte birçok vatandaşımız ev sahibi olacak, bizim için mutluluk verici bir gün. Kars’ta 1070 konut için kuralar çekildi, Kars merkezde 600, Kağızman ilçemizde 200, Sarıkamış ilçemize 200 ve Selim ilçemiz 70 adet konut olmak üzere toplamda 1070 konut için 5067 kişi geçerli başvuru yapmıştır ve bugün Kars’ta sahipleri belirlenmek üzere kuraları çekiliyor. Bu nedenle, ‘İlk Evim, İlk İş Yerim projesi’ nedeniyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a, Ak Parti Kars Milletvekilleri Sayın Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum açıklamasında bulundu.”
 Ak Parti İl Başkanı Adem Çalkın açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bizler ‘Eser ve Hizmet’ Siyasetini 21 yıldır yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Allah’ın izniyle 2023’te de Milletimizden yeniden yetki alarak, Milletimize hizmet edeceğiz, etmeye de devam edeceğiz. Dünya’da eşi benzeri görülmemiş bir sosyal konut projesini, yine dünyada ilkleri yapan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün Kars’ta da görüyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.