Başkan Bulak’tan Ramazan Bayramı mesajı

09 Nisan 2024 15:09

Başkan Bulak’tan Ramazan Bayramı mesajı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri adına Kurucu Başkanı Yahya Bulak, üye ve vatandaşların Kars halkının Ramazan Bayramı kutladı.

Başkan Yahya Bulak, “Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.” Dedi.

 Bulak; “Ramazan Bayramında, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız, Kars Müteahhitlerinin aile ve akrabaları olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Bu düşüncelerle, Aziz Milletimizin, Kars Müteahhitler derneği yönetim ve Kurulu ile İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.”

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.