Başkan Alp, Üreticilerin talebini Mandıracı esnafına iletti

08 Eylül 2022 22:10

Başkan Alp, Üreticilerin talebini Mandıracı esnafına iletti

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Üreticilerin talebini Mandıracı esnafına iletti. 
Süt üreticilerinin ucuz fiyata sattıkları sütlerinin değerinde satılması konusunda destek istedikleri Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp, bugün Kars il genelinde Süt alımını gerçekleştiren mandıracı esnafı ile bir toplantı yaparak süt fiyatlarında artış yapılması gerektiğini ve süt üreticilerinin taleplerini bir bir iletti.
Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda süt fiyatlarının artışı konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. 
Toplantı sonucunda açıklama yapan Birlik Başkanı Alp, “Kars ve Karslı üreticilerimiz adına Damizlik Birliği yönetim kurulu olarak Kars İl Tarım ve Orman Müdürümüz sayın İbrahim Altıntaş ve bazı İlçe Ziraat Odası Başkanları ile, il genelinde üretim hizmeti veren Mandıracı esnaflarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda, süt fiyatlarının belirlenmesi konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Son yıllardaki üretimin düşmesinden, süt fiyatlarının rolünü ve ulusal süt konseyinin fiyatlarını ve avans sistemini konuştuk.”
Başkan Alp; “Hayırlara vesile olacağını düşündüğümüz bu toplantı ile üretim, üreticinin ve mandıracı esnaflarımızın ortak paydada buluşturma konusunda, Kars hayvancılığının ileriye taşınması için Kars Valimizin ve İl Milletvekillerimizinde bilgileri dahilindeki gercekleştirdiğimiz bu toplantımızı iyi bir gelecek için adım olacağından şüphemiz yok. Hep birlikte hayırlara vesile olsun inşallah dedi.”
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.