BAŞKAN ADAYI ŞENTÜRK ÖZYILMAZ 27 YILLIK TECRÜBEMİZLE HİZMET İÇİN GELİYORUZ

20 Ocak 2023 12:41

BAŞKAN ADAYI ŞENTÜRK ÖZYILMAZ 27 YILLIK TECRÜBEMİZLE HİZMET İÇİN GELİYORUZ

KARS PUSULA / ADEM ALP

27 yıllık tecrübesi ile Başkan Adayı oldu. S.S. Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Şentürk Özyılmaz yaptığı açıklamada 29 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan Kooperatif Başkanlık Seçimi için tüm üyelerin desteğini istedi. 
Başkan Adayı Özyılmaz şu ifadeleri kullandı; “Bu kez Kars’ta ayak oyunları değil, hizmet kazanacak, emek kazanacak kooperatifi bu seviyeye getirebilmek adına, günde en az 20 defa banka kooperatif arasında yıpranan ayaklar kazanacak. Kooperatif ne benim ne onun ne şunun nede bunundur.  Kooperatif siz esnaflarımızındır. Sahip çıkın ve işi ehline teslim edin.”
“GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...”  
“Esnaf ve sanatkar var ise odalar ve kooperatifler de vardır. Bu kurumlar sorun çözme, alternatif üretme, çözüm bulma ile birlikte kısacası hizmet üretme ve hizmet etme yerleridir.”
Mücadelelerinin, günümüz zorlu piyasa koşullarında esnafın ve sanatkârların yanında olma zamanı olduğunu ifade eden Özyılmaz; “Bizim amacımız esnaf ve sanatkârımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duydukları anlarda yanlarında olmaktır. Bu bilinç ve düşünceyle esnaf ve sanatkârların yoğun destek ve talebi doğrultusunda ekip arkadaşlarımla birlikte bu göreve talip olduk. Bu görevin öneminin farkında olduğumuzu belirterek esnaf ve sanatkârlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için ekibimle birlikte adayız” şeklinde konuştu.
Başkan Adayı Özyılmaz; Yeni dönemde var olanın üzerine koyarak genç ve dinamik kadromuz ile kooperatifimizi en üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız” dedi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.