Bakan Muş'tan Ticaret ve Sanayi ile Esnaf Odalar Birliğine Ziyaret

04 Şubat 2023 19:49

Bakan Muş'tan Ticaret ve Sanayi ile Esnaf Odalar Birliğine Ziyaret

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’a çeşitli programlara katılmak için gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Temaslarda bulunmak üzere Kars'a gelen Muş, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programından sonra Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ve yönetimi ile bir araya gelerek ilin ticareti hakkında görüş alış-verişinde bulundu. 
Ardından Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine geçen Bakan Muş, burada ESOB başkanı Murat Bakırhan ve esnaflar ile buluştu. 
Bakan Muş’un ESOB ziyaretinde 65. Hükümet Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı ve Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Ak Parti Milletvekilleri, İl Başkanı Adem Çalkın ve Ticaret Bakanlığı Bürokratlarının eşlik ettiği ziyarette birlik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Kars ESOB Başkanı Murat Bakırhan tarafından esnaf ve sanatkarlar ile teşkilatın sorunları dile getirildi. 
Program sonunda Başkan Bakırhan Bakan Muş’a Kars Kalesi maketini takdim etti. Bakırhan, Bakan Muş’a bize de yer ayırarak sorunlarımızı dinleyip bize vakit ayırdığınız için esnaf ve sanatkârlarımız adına teşekkür ederiz dedi.

 


 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.