Arslan ve Çavuşoğlu Görüştü Kars'ın Sınır Kapısı Masada

23 Kasım 2022 20:18

Arslan ve Çavuşoğlu Görüştü Kars'ın Sınır Kapısı Masada

KARS PUSULA / ADEM ALP

Arslan'dan Önemli Ziyaret: Sınır Kapılarının Açılması Masada! 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı ve Kars milletvekili Ahmet Arslan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Özellikle Kars ekonomisinin gelişimi ve büyümesi adına sınır kapılarının açılmasının önemine ilişkin yapılan görüşmede birçok konu masaya yatırıldı.
Görüşmede; Çavuşoğlu ile başta bölgedeki sınır kapılarının açılması olmak üzere Kars milletvekilleri olarak takip ettikleri konuları ve ülke gündemindeki konuları istişare ettiklerini belirten Arslan, Kars’ın kalkınmasında büyük rol oynayacak sınır kapıları hakkında heyecanlandıran gelişmelerin olduğunu belirtti.
Görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Arslan; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Karabağ’da, Akdeniz’de ve sınırlarımız dışında yaptıkları başarılı çalışmalar ile Ukrayna-Rusya savaşı ve Tahıl Koridoru konusunda üstlendikleri rol ve elde ettikleri başarı için teşekkürlerimi iletip, başarılarının devamı için dua ettiğimizi ifade ettim. Sayın bakanımıza nezaketi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.