Ankara'da, Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Rüzgarı Esecek

06 Ekim 2023 14:15

Ankara'da, Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Rüzgarı Esecek

KARS PUSULA / ADEM ALP

Bu yıl 7'cisi düzenlenecek olan Kars, Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri Keçiören'de gerçekleştirilecek. Kars, Ardahan, Iğdır illeri tanıtım günleri 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Keçiören Kalaba Meydanında yapılacak. 
KAI Tanıtım Günleri için hazırlık çalışmalarını sürdüren Kars, Ardahan ve Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars Valisi Ziya Polat, Ardahan  Valisi  Hayrettin Çiçek,başta olmak üzere, Iğdır  Valisi  Ercan Turan'ın katılacağı tanıtım günlerine, Üniversite Rektörleri, Kaymakamlıklar, STK  başkanları, il ve ilçe Siyasi Parti Temsilcileri ve yörenin esnafları ile görüşmelere devam ediyor.
Ankara Keçiören Kalaba Meydanında   gerçekleşecek olan tanıtım günlerine yoğun bir katılım ve talep olması bekleniyor. Yöresel ürünlerin tanıtılacağı tanıtım günlerine, yörenin sanatçıları, Ozanları, yazarlar  ve ses sanatçıları katılacak. Aynı zamanda süpriz çekilişlerde gerçekleştirilecektir. Tanıtım günlerinin gerçekleşmesi için yapılan görüşmeler ve etkinliklerin hazır olduğu öğrenilirken, Kars Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri için İzmir, İstanbul, Bursa ve Ankara’dan yoğun katılımların olması bekleniyor. 
Kars Ardahan Iğdır  Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım’ın öncülüğün de gerçekleşecek olan tanıtım günlerine, katılan tüm hemşerilerimize çeşitli etkinlikler ve süpriz hediyerın verileceği öğrenildi. Ardahan, Kars, Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) öncülüğünde düzenlenen “Tanıtım günleri" etkinliği “Güneşin Doğduğu İlk Topraklar” teması ile başlayacak. Başkan Dr. Yıldırım: “Tüm Ardahanlı, Karslı, Iğdırlı hemşehrilerimizi tanıtım günlerine katılmalarını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.