AK Parti ve MHP Milletvekili adaylarından ESOB Başkanı Bakırhan’a ziyaret

19 Nisan 2023 20:17

AK Parti ve MHP Milletvekili adaylarından ESOB Başkanı Bakırhan’a ziyaret

KARS PUSULA / ADEM ALP

İlk ziyaret Milliyetçi Harekat Partisi Kars Milletvekili Adayları ve İl Başkanı yaptı. MHP Kars Milletvekili adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın ile İl Başkanı Tolga Adıgüzel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğini ziyaret etti. Ziyarete, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.
Ardından AK Parti Kars Milletvekili adayları Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan’ı ziyaret etti.
AK Parti Kars Milletvekili adayları Adem Çalkın, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Serkant Aykul ve İl Başkanı Kadir Sarıdağ yaptı. 
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Kars’ın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirken, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Kars esnafının içinde bulunduğu durum hakkında milletvekili adayları ile paylaşımlarda bulunan Başkan Bakırhan milletvekili adaylarına çıktıkları bu yolun Kars ve esnafı için hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.