Ak Parti Selim İlçe SKM açılışı yapıldı

24 Şubat 2024 08:14

Ak Parti Selim İlçe SKM açılışı yapıldı

KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Parti Selim SKM’nin açılışı yapıldıKars’ın Selim ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı. 
31 Mart’ta yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerine güçlü giren Kars Selim İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Coşkun Altun yoğun bir katılımla Seçim Koordinasyon Merkezini açtı. 2002 yılından itibaren Ak Parti’de çeşitli kademelerde yer alan ve 10 yıldır Ak Parti Selim Belediye Başkanlık görevini yürüten Altun 2024 seçimlerinde 3. Kez ilçesinde hizmete devam demek için aday oldu. Selim ilçe halkı adeta bağrına bastığı Başkan Altun’un 24 Mart seçimlerinde de güçlü bir şekilde destekleyeceği görülüyor. 
65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın açılışta birer konuşma yaptılar. 
Ardından Ak Parti Selim İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşma yapan Başkan Adayı Coşkun Altun; Bizler 2002 ruhuyla yeniden Bismillah diyerek Milletvekilimiz, İl başkanımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımızla beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere yüklediği yükü hep beraber omuzlayacağız dedi.
 Başkan Altun; “Bugün bizleri bu kutlu yolda yalnız bırakmayan ve Ak Davamıza büyük emekleri olan 65. Dönem Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, Milletvekilimiz Sayın Adem Çalkın, İl Başkanımız Sayın Muammer Sancar,  Selim Ak Parti İlçe Başkanım Zekeriya Yurdalan'a, Ak kadrolarımıza ve açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan kıymetli Selim’li hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum çok teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.”

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.