• ötüken kars

AK PARTİ KARS İL BAŞKANI ADEM ÇALKIN MAZBATASINI ALDI

AK PARTİ KARS İL BAŞKANI ADEM ÇALKIN MAZBATASINI ALDI

17 Kasım 2020 18:08

AK PARTİ KARS İL BAŞKANI ADEM ÇALKIN MAZBATASINI ALDI
KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Parti Kars 7. Olağan Kongresinde yeniden güven tazeleyen İl Başkanı seçilen Adem Çalkın, Kars Adliyesine gelerek mazbatasını aldı.
Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mine Elmasulu'dan mazbatasını alan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, adliye çıkışında il yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, basın açıklaması yaptı.
Başkan Çalkın yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar bizimle birlikte görev almış, yönetimde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünden sonra da ekibimizle birlikte inşallah, yenilenmiş bir şekilde 7. Olağan Kongreden güçlü bir şekilde çıktık ve bundan sonra da Kars'ımıza ve Karslılara hizmet etmek için hep beraber bu kutlu yolda, inandığımız yolda yürüyeceğiz. Rabbim inşallah bizleri utandırmasın. Bugünden sonra tıpkı geçmişte olduğu gibi değerli milletvekillerimizle, ilçeleri başkanlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla, il genel ve belediye meclis üyelerimizle birlikte Karslılara hizmetkarlılığa devam edeceğiz.
İl Başkanı Çalkın ve yönetimi daha sonra Ebul Hasan Harakani Türbesini ziyaret ederek dua ettikten sonra parti  binasına geçerek ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi.








Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.