AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Tarkan Altun Projelerini Açıkladı.

06 Aralık 2023 18:07

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Tarkan Altun Projelerini Açıkladı.

KARS PUSULA / ADEM ALP

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Elektrik Elektronik Mühendisi Tarkan Altun, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin” hazırız kararlıyız dedi. 
İçme suyu, kanalizasyon, yol ve kaldırım, parklar ve yeşil alanlar, doğal yaşam alanları gibi birçok hizmet eksiğini tamamlayacaklarını belirten Altun, yapılacak çalışmalarla ilgili olarak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yeni bir başlangıç yaparak şehrimizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Sosyal hizmet ve destekleyici faaliyetleri arttırarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kars’ın şu an lokomotifi görevini üstlenen turizm faaliyetlerini, tecrübeli ve yetkin bir ekiple daha da ileriye götürmek için üstün bir gayret sergileyeceğiz. Kentsel dönüşüm ve gelişim yenileme çalışmalarımızın yanında, tarihi mirasımızı korumak önceliğimiz olacak ve kesinlikle çarpık yapılaşmaya ve imar rantına karşı kararlılığımızı ortaya koyacağız. Her şeyden önce eğitime önem ve destek veren bir belediyecilik anlayışıyla öğrencilerimizin ve gençlerimizin yanında olacağız. Daha yaşanabilir bir Kars için çalışmalarımızı bıkmadan, usanmadan, hatta yorulmadan hayata geçirirken, kentin tarım ve hayvancılığına karşı üretilecek projelere katkı sunacağız. Bütün bunların yanında Kars’ın sporuna ve sporcularına destek olmak için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Konuşmamın başında da ifade ettiğim gibi, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin” hazırız ve kararlıyız.”
Tarkan Altun Kimdir? 
1986 doğumlu olan Tarkan Altun, Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü ve Fatih Üniversitesi Mühendislik Bölümü mezunudur. Fırat Sinemacılık ve İnşaat Mühendisliği, Kars Belediye Başkanlığı İnşaat Mühendisliği, Kars Belediye Başkan Yardımcılığı gibi görevleri üstlenmiştir. Altun, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.