Ak Parti İl Teşkilatı Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

08 Mart 2022 16:08

Ak Parti İl Teşkilatı Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Milletvekilleri 65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Selim ve Sarıkamış ilçelerini ziyaret ederek köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldiler. 
Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, Selim ilçe Başkanı Zekeriya Yurdalan,Sarıkamış İlçe Başkanı Kenan Doğan, Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatlarının katılımı ile Selim ve Sarıkamış’ta Merkez  Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya gelerek değerlendirme ve istişare toplantısı düzenlediler.
Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın ve ilgililerle birlikte Selim ve Sarıkamış ilçesinde Muhtarlar ile bir araya gelip; AK Kadrolar olarak ilçelerin ve köylerin kalkınması için yaptıkları çalışmaları anlatarak muhtarların ihtiyaç ve taleplerini alıp, yapacakları projeleri istişare ettiler.
Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, ayrıca Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ve Selim AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Yurdalan’ı da ziyaret ederek, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile kaynak oluşturdukları projeler üzerine değerlendirme ve istişarelerde bulundular.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.