Ak Gençlik'ten #Polisiminyanındayım

H.Düzenleme : 05 Ocak 2021 20:04
H.Ekleme 05 Ocak 2021 20:15

Ak Gençlik'ten #Polisiminyanındayım

KARS PUSULA / ADEM ALP

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanmasını protesto gerekçesiyle toplanan bir grubun "katil polis" sloganları atması tepkiler çığ gibi büyüyor. Gösteri sırasında atılan bu sloganlara tepki gösterenlerin sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açtıkları "#Polisiminyanındayım" yazılı hashtag, Trend Topic (TT) oldu. Twitter'da "#Polisiminyanındayım" etiketiyle şu ana kadar yaklaşık 330 bin paylaşım yapıldı.
Katil polis sloganları atanlara bir cevapta Kars'tan. Kars Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey ve gençlik kolları üyeleri Kars polisini ziyaret ederek "#Polisiminyanındayım" dedi. 
Kars'ın giriş ve çıkış noktalarında görev yapan Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Gençlik Kolları üyeleri polislere ikramlarda bulunarak yanlarında olduklarını ifade ettiler.
Gençlik Kolları Başkanı Bayrambey; "Gençlik kolları teşkilatımızla Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden 24 saat fedakârca çalışan Polislerimizi, İl giriş kontrol noktalarında ziyaret ederek ikramlarda bulunduk dedi."
#PolisiminYanındayım

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.