Ahmet Altun mazbatasını alarak görevine başladı

04 Kasım 2022 18:19

Ahmet Altun mazbatasını alarak görevine başladı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Eğitim-Bir-Sen Kars Şubesi’nin yeni başkanı Ahmet Altun mazbatasını alarak görevine başladı.
29 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulunda başkan seçilen Altun, kullanılan 129 oyun 84’ünü alarak Eğitim-Bir-Sen başkanı seçildi. Altun Kars seçim kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı.
Genel Kurula katılım sağlayan tüm delegelere teşekkürlerini sunan Sendika Başkanı Altun, genç ve dinamik bir kadroyla yola çıktıklarını, sendikacılığın millete hizmet işi olduğunu, üyelerinin ses bayrağı olmanın sorumluluğunu taşıdıklarını ve bu sorumluluklarının da hakkaniyetle hayata geçirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.
Seçim öncesinde verdikleri sözlerin arkasında durduklarını dile getiren yeni başkan, devraldıkları bayrağı bulunduğu yerden daha ileriye taşıyacaklarını, önümüzdeki süreçte şehrimizin dinamiklerini de göz önünde bulundurarak eğitim ve öğretim ile ilgili çalışmalara başlayacaklarını, bu camia içinde yer alan herkese dokunacaklarını, sahaya inerek tüm eğitim gönüllülerinin problemleriyle yakından ilgileneceklerini ve konunun öznesi olan her bireyle istişare edeceklerini de ifade etti.
Millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak tüm üyelerimiz ile birlikte bu yolu yürümeye, her zaman Hakk’ın ve haklının yanında durmaya özen göstereceklerini sözlerine ekledi. Amaçlarının yol göstermek, yol açmak ve yol almak olduğunu,  bu sebeple bu yola girdiklerini ve uyumlu bir şekilde gönül kırmadan çözüm odaklı bir süreç işleteceklerini de belirtti. 
Sözlerini tamamlayan yeni başkan Ahmet Altun, eski başkan Mahmut Kaan Ilgar ve ekibine şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.