80. Yıl Cumhuriyet Anaokulundan İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Etkinliği

23 Mart 2022 18:39

80. Yıl Cumhuriyet Anaokulundan İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Etkinliği

KARS PUSULA / ADEM ALP

80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu minikleri, İstiklal Marşı’nın kabulünün 107’inci yıldönümünü gerçekleştirdikleri etkinliklerle kutladı. 
Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 107’inci yıldönümünü nedeniyle düzenlenen etkinlikler, miniklerin bir birinden güzel gösterileri ve İstiklal Marşını okumaları onları izleyen ailelerini adeta büyüledi. 
80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu 5/C sınıfı öğrencileri tarafından okunan “İstiklal Marşı’nın” ardından, bir konuşma yapan Sınıf Öğretmeni Canan Acar,  öğrencilerimiz bu etkinlikleri yaparak, yaşayarak, hissederek öğreniyorlar dedi. Acar; “Okulumuzda mesleki gelişime açık, kendini yenileyen, projeler uygulayarak okul öncesi eğitimin kalitesini arttıran bir vizyonda hareket ediyoruz. Gelişim çağındaki teknolojiye çok meraklı çocuklarımıza, öğrencilerimize belirli gün ve haftalar kapsamında milli ve manevi değerli verebilmek adına görevler veriyoruz, programlar düzenliyoruz. Ayrıca, dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatına ilgi duymalarını, bağımsızlık mücadelemizin en önemli sembolü olan milletin varlığını ve hürriyetini ifade eden en kıymetli unsurun ruhunu vermeleri, geçmiş ile gelecek arasında tarihi, milli ve manevi köprü kurabilmelerini, vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamaktır. Yine öğrencilerimiz bu etkinlikleri yaparak, yaşayarak, hissederek öğreniyorlar bu hafta İstiklal Maraş’ımızın 107. Yıl dönümü olması nedeniyle böyle bir etkinlik düzenledik dedi.” 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.