YRP Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen Mezarlıkların durumu içler acısı

17 Mart 2024 08:57

YRP Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen Mezarlıkların durumu içler acısı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Şen, Kars’ta Mezarlıkların durumu içler acısı bir halde dedi. 
31 Mart yerel seçimlerde YRP Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, seçim çalışmaları kampanyası kapsamında Kars’ta ki sorunları bir bir dile getirerek seçmenlere anlatmaya devam ediyor. 
Başkan Adayı Şen, “Kars’ta 23 Mahallede bulunan mezarlıkların durumlarının içler acısı olduğunu, Vatandaşlarımızın 31 Mart sabahı sandıklara gidip oylarını kullanacaklar. Bu sorunları lütfen oy kullanırken bir kez daha hatırlayarak oylarını kullansınlar çağrısında bulundu. Atatürk ve Bayrampaşa mahallelerinde bulunan Karadağ Mezarlığının durumunun içler acısı olduğunu, bakımsız, mezarlıkların tamamen yaban otları arasında görünmediğini, mezarlık önünde bulunan çeşmenin akmadığını, çevre duvarlarının yıkıldığını ve ağaçlandırma adına hiçbir çalışma yapılmadığını dile getirdi.” 
Şen, “Biz Yeniden Refah Partisinin, “Ahlaklı Belediyecilik Anlayışıyla” göreve geldiğimiz zaman her bir mezarlığa bir görevli tahsis etmek suretiyle, bütün mezarlıkların bakımı, otların temizlenmesi, ağaçlandırma faaliyetlerinin hızla başlatılması ve temizliğinin düzenli olarak yapılmasını sağlayacağız.” İfadelerini kullandı. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.