• ötüken kars

Yıldırım; Türk vatandaşı olarak çok şey borçluyuz

10 Nisan 2021 15:20

Yıldırım; Türk vatandaşı olarak çok şey borçluyuz

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım'ın Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yıldırım mesajında; ''Bu hafta Türk Ulusunun hem asayişini hem de fertlerinin canını, malını koruyan ve kollayan, Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz…
 Türk Polisi kendisine verilen görevi büyük özveriyle yerine getirerek, özgür ve demokratik bir düzen içinde yasaların korunması, suça teşvik ve su işlenmeye yönelik davranışların önlenmesi, suç işleyen vatandaşın adalete teslimi için gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmektedir.
 Meslek ahlakı çerçevesinde gerektiğinde bir arkadaş kadar duyarlı ve samimi gerektiğinde bir eğitmen kadar öğretici olan, toplumun ve vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak adına canı pahasına da olsa kendisine verilen görevi her şekilde her ortamda yerine getirmeye çalışan Türk Polis Teşkilatına Türk vatandaşı olarak çok şey borçluyuz.
Bu şerefli mesleği seçerek görev başında yaralanan gazilerimizi ve hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi de hiçbir zaman unutmayacağız. Gazilerimize acil şifalar şehitlerimize de Allah’tan rahmet, ailelerine ve çocuklarına sabır diliyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl dönümünü kutlu olsun. ‘dedi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.