YILDIRIM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI UNUTMAMAMIZ GEREKİYOR

KAI FEDERASYONU BAŞKANI YILDIRIM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI UNUTMAMAMIZ GEREKİYOR

14 Nisan 2020 08:41

YILDIRIM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI UNUTMAMAMIZ GEREKİYOR
KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAI-FED) Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Kars'ta görevleri gereği evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarına apart desteğinde bulundu.
Sağlık çalışanlarına tahsis edilen apartların kirasını karşılayan Yıldırım, sağlıkçılarımızın yanında olmak ve onlara destek vermekten mutluluk duyduğunu belirtti.
KAI-FED Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Dünyada ve ülkemizde görülen ve ölümlere neden olan koronavirüs (Covid-19) salgınında büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanları unutmadı.
Genel Başkan Yıldırım, ülkemizin bu sürece en az vakayla atlatması, vatandaşlarımızın sağlıklı günlerine yeniden dönebilmeleri için canla başla çalışan sağlık çalışanlarına minnettar olduğunu söyledi.
Yıldırım, "Kendi sağlıklarını, ülkemizin geleceğine adayan adeta her biri korona savaşçısı olarak adlandırılan sağlık çalışanlarımızı unutmamamız gerek. Gelecek nesillerimizin daha sağlıklı yaşam sürebilmeleri için büyük fedakarlık gösterdikleri gibi titiz ve akılcı çalışmalarıyla da gönüllerimizde taht kuruyorlar. Bizler evlerimizde beklerken onlar bizler için çalışıyorlar. Çocuklarından, ailelerinden ayrı kalmaktalar. Başta hastanelerde aktif çalışanlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı alkışlıyoruz. Hepsinin kalbimizde ayrı bir yerinin olduğunu da bilmelerini istiyoruz" dedi.
Genel Başkan Yıldırım'ın ayrıca, kiralayarak tahsis ettiği apartlarda sağlık çalışanlarının güle güle oturmaları dileğinde bulundu.



Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.