• ötüken kars

Yeni terminal Gazi Kars’a yakışacak!

31 Ağustos 2021 11:41

Yeni terminal Gazi Kars’a yakışacak!

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesi devam ediyor.

Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda; Serhat şehir Gazi Kars’ımıza yakışır şekilde yapılacak olan proje kapsamında 2861 m² kapalı alanda,13 adet otobüs peronu, kafeterya, restoran, dükkânlar, PTT, banka şubelerinden oluşacaktır. 
Vali/Belediye Başkan Vekili Öksüz, yaptığı açıklamada; “Şehrimizin en önemli sıkıntılarından eksikliklerinden birisi şehirlerarası otogar binasıdır. Bu konuda İller Bankası Genel Müdürü ve Bölge müdürümüzle görüşmeler yaptık. Yeni otogar ile ilgili şuanda proje çalışmaları yapıyoruz. Kars Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde Kars Harakani Hava Limanı karşısında bulunan ve yarım kalan otogar binasının projesini biraz daha revize ederek otogar binamızı inşallah bu yıl tamamlamayı planlıyoruz. Yani şehrimize yakışır bir otogar hizmet binası yapacağız.”

Öksüz; “Yapımına devam edeceğimiz otogar binamızda 13 adet otobüs peronunun olduğu, 2861 metre kare kapalı alan içerisinde, PTT, Kafeterya, restoran ve banka şubelerinin içerisinde olduğu projeyi tamamlayacağız ve bu çalışmamızı 2021 yılı içerisinde tamamlayıp hizmete açacağız dedi.”

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.