YAKUPOĞLU OTEL HİZMETE AÇILDI

12 Aralık 2021 18:52

YAKUPOĞLU OTEL HİZMETE AÇILDI

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kış turizminin başkenti karlar diyarı Sarıkamış ilçesinde bir otel daha hizmete açıldı. Kars'ta, yıllardır turizm sektöründe yerli ve yabancı turistlere hizmet veren Karabağ Otel hizmet sektörüne Sarıkamış kayak merkezi bölgesinde yeni bir otel açarak hizmete devam dedi. 
Cıbıltepe Kayak Merkezi bölgesinde hizmete giren ve 25 oda 50 yatak kapasitesine sahip "Yakupoğlu Hotel" davetlilerin katılımıyla hizmete açıldı. Açılışa, Kars eski belediye başkanı Naif Alibeyoğlu, Kars Kültür ve Turizm İl Müdürü Hayrettin Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Erden Sakarya, Müdür Yardımcısı Serdar Ulusoy, Otel Sahibi Yakup Demir, otel çalışanları ve davetliler katıldı.
Yakuoğlu Otel açılışında konuşma yapan Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, açılışta yaptığı konuşmada, Sarıkamış’ın turizme yönelik yatırımlarla gün geçtikçe potansiyelinin arttığını söyledi. Hayali, bölgede yatırım yapacak müteşebbislere her konuda destek vereceklerini belirterek,” İlçemize sosyo ekonomik ve istihdam bakımından değer katan, ilçemizin turizmle kalkınmasına katkı sunan hotel sahibimiz Yakup Demir amcamıza teşekkür ediyor, bol bereketli kazançlarla hayırlı olmasını temenni ediyoruz. ”dedi. 
Konuşmaların ardından hotel,Kars’lı aşıkların sazlı, sözlü açılışı ile hizmete girdi. Davetlilere verilen yemekte Grup Gondolun seslendirdiği türküler ise  büyük beğeni topladı.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.