VHO DenizBank İle Protokol İmzaladı

08 Nisan 2021 21:14

VHO DenizBank İle Protokol İmzaladı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı ile Denizbank A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Konuyla ilgili Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada; İmzalanan protokol ile Odamızın Serbest Veteriner Hekim üyelerine Odamıza özel uygun komisyonlar ile pos cihazları tahsis edilmesi, tüm üyelerimizin geçmiş dönem yada güncel dönem aidat borçları gibi Odamıza yönelik iş ve işlemlerine Denizbank aracılığıyla destek olunması, üyelerimizin Denizbank A.Ş’nin bölgemizde yeralan 11 şubesinde yararlanabilecekleri özel oranlı kredi kampanyaları konularını içeren işbirliği protokolü Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercan Ödül ile Denizbank Kars Şube Müdürü Sayın Habip Güzel arasında imzalanarak yürürlüğe girmiştir.
Sözkonusu protokol ile üyelerimiz Kars, Ardahan ve Iğdır İllerinde yeralan toplam 11 Denizbank Şubesi nezdinde yukarıda belirtilen iş ve işlemler ile ilgili bilgi ve destek alabilecektir. Tüm üye meslektaşlarımıza hayırlı olması dileklerimizi belirtir, saygılar sunarız. denildi. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.