Vali Sarıibrahim Mahalle Buluşmalarını Sürdürüyor

22 Mayıs 2021 08:53

Vali Sarıibrahim Mahalle Buluşmalarını Sürdürüyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Vali Belediye Başkan Vekili Sarıibrahim Iğdır’ın sorunlarını yerinde çözüyor.

Iğdır Valisi Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim, "Mahalle Buluşmaları" programı çerçevesinde Karaağaç Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep, öneri ve sorunları yerinde dinledi.
İlki Söğütlü Mahallesi’nde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları programının ikincisi Karaağaç Mahallesi’nde düzenlendi. Kamu hizmetlerini mahalle esaslı değerlendirmek ve vatandaşları yerinde dinlemek üzere planlanan Mahalle Buluşmalarının ikincisini düzenlediklerini ifade eden Sarıibrahim yaptığı konuşmada, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte sizleri dinlemeye, taleplerinizi yerinde öğrenmeye geldik. Karaağaç Mahallesi’nde ve şehrimiz genelinde yürüttüğümüz çalışmaları ve projeleri sizlere anlatmak, mahalleli olarak bizlerden beklentiniz nelerdir, elimizdeki imkânlar çerçevesinde sorunları nasıl çözüme kavuştururuz bunları değerlendirmek için sizlerleyiz.” dedi.
Karaağaç Mahallesi’nin yıllardır devam eden eksikliklerini bildiklerini ve bunlar için kalıcı çözümler üretme gayretinde olduklarının altını çizen Sarıibrahim, kanalizasyon, su ve doğal gaz problemlerinin mahallenin imar planından kaynaklı olduğunu söyledi. Karaağaç Mahallesi’nin imar planına ilişkin çalışma yaptıklarını ifade eden Sarıibrahim, süreçle ilgili mahalle sakinlerine bilgi verdi. Mahalle sınırları içerisinde bulunan İskender Iğdır Caddesi ile Karakuyu Caddesi projelerinin devam ettiğini söyleyen Sarıibrahim, gençlik ve spor yatırımları ile 24 derslikli okul yapılacağının da müjdesini verdi.
Sarıibrahim, konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinleyerek sorularını tek tek cevapladı. Mahalle sakinleri, ilgi ve alakasından dolayı Sarıibrahim’e teşekkür ederek toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
‘Mahalle Buluşmaları’ programına Vali/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim müdürleri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.