VALİ ÖNER ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

H.Düzenleme : 16 Ocak 2021 14:16
H.Ekleme 16 Ocak 2021 14:19

VALİ ÖNER ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve Eşi Zehra Mine Öner, Şehit Polis Memuru Hakkı Çelik’in Abisi İsmail Çelik’i ziyaret etti. Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner, Sakarya’da görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Hakkı Çelik’in abisi İsmail Çelik’i, evinde ziyaret etti.

Ziyaretinde, şehidin abisi ve aile fertleriyle yakından ilgilenen Vali Öner ve eşi Zehra Mine Öner, aileyle bir süre sohbet ederek, acılarını paylaştı.
Vali Öner, Devlet olarak her zaman için Şehit ailelerinin yanında olduklarını belirterek, “Ardahan’da Şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret ediyoruz. Bugün de Şehidimiz İsmail Çelik’in abisini ziyaret ettik. Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu millet için, bu devlet için canlarını feda eden Şehidimiz İsmail Çelik ve tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bizler, Devlet olarak Şehit ailelerimizin, Gazilerimizin ve Gazi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, onların derdiyle dertlenip, sevinçleriyle mutlu olacağız” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.