• ötüken kars

Vali Öksüz; Köy yollarımızı kendi tesisimizde ürettiğimiz beton ve parke taşla yapacağız

11 Mayıs 2022 20:53

Vali Öksüz; Köy yollarımızı kendi tesisimizde ürettiğimiz beton ve parke taşla yapacağız

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars İl Özel bünyesinde kurulan beton ve parke üretim santrali 2022 yılında birçok köy yolunun yapımı için parke üretimini tüm hızıyla sürdürüyor.  
Kars Valisi Belediye Başkanı Türker Öksüz, günde 1.400 metrekare parke taş üreten İl Özel İdaresi Beton ve Parke Taş Üretim Tesisinde incelemelerde bulunarak İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan’dan tesisin çalışma ve üretimi hakkında bilgi aldı. 
Vali Öksüz: “Köy yollarımızı kendi tesisimizde ürettiğimiz beton ve parke taşla yapacağız. Bizler İl Özel İdaresi imkanlarını, hemde KÖYDES merkezi hükumetten bize aktarılan kaynakları en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bizim için köyde yaşayan vatandaşımız her türlü konfora laiktir elbette. Onların hayatını kolaylaştırmak için, onların hergün kullandığı yolların standardını yükseltmek ve onların memnun olacağı bir yol standardına ulaştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz dedi.”
 Vali Belediye Başkanı Öksüz; Tabi ki biz il özel idaremizin kaynaklarını da en verimli, en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Kars İl Özel İdaresi bünyesinde kurmuş olduğumuz beton ve parke santralimiz ile köylerimizin altyapı çalışmalarında büyük hizmet sunmakta. Bu hizmetlerimiz ile ilimiz genelinde tüm köy yolları ve köy içi altyapı çalışmalarını en hızlı ve en kaliteli bir şekilde sürdürüp tamamlamaktayız ve çok kısa sürede ve çok daha kaliteli malzeme kullanarak köylerimizin altyapısını inşallah tamamlamış olacağız.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.