Vali Hüseyin Öner Türkgözü Sınır Kapısında Devam Eden İnşaat Çalışmalarını İnceledi

18 Haziran 2022 22:36

Vali Hüseyin Öner Türkgözü Sınır Kapısında Devam Eden İnşaat Çalışmalarını İnceledi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Vali Hüseyin Öner, Türkgözü Sınır Kapısı'nda devam eden Modernizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
  Posof Türkgözü Sınır Kapısı'nda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gümrük ve Turizm İşletmeleri Genel Müdürlüğü (GTİ) tarafından kapının yeniden modernizasyonu çerçevesinde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Ardahan Valisi Hüseyin Öner, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 
Türkgözü Sınır Kapısı'nın, Ülkemizin ve Ardahan ile Gürcistan üzerinden Orta Asya ve Kafkaslara açılan önemli bir kapısı olduğunu belirten Vali Hüseyin Öner, “Bu açıdan geçtiğimiz yıllarda yapılan proje ve ihale aşamasının ardından kapının yenilenmesi için inşaat çalışmaları başladı ve şuan devam ediyor. İnşaatın büyük bir kısmının yapıldığını gördük, tamamlandığında hem vatandaşlarımıza, hem dışarıdan ülkemize gelecek olan turistlere daha iyi ve daha kaliteli hizmet verecektir. Aynı zamanda Ülkemizin ticari faaliyetlerden elde ettiği katma değerini arttıracaktır. ”dedi. 
İncelemelerde Vali Hüseyin Öner’e, Posof İlçe Kaymakamı Ahmed Çelik, İlçe Belediye Başkanı Cahit Ulgar, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ve diğer yetkililer eşlik etti.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.