• ötüken kars

Vali Hüseyin Öner Engelsiz Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

08 Ağustos 2021 08:51

Vali Hüseyin Öner Engelsiz Yaşam Merkezini Ziyaret Etti

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret etti.

Merkezden faydalanan zihinsel engelli vatandaşlarla yakından ilgilenerek durumları hakkında kurumun müdürü Ertaç Baki’den bilgi alan Vali Öner, yaşam ve bakım odaları ile diğer ünitelerde incelemede bulundu.

Merkezde kalan vatandaşlara sevgi ve aile sıcaklığı ortamı sağlayan kurumların önemli bir görev üstlendiğini belirten Vali Öner, bu tür dezavantajlı grupların hayatlarını mutlu ve sıkıntısız geçirmeleri noktasında devletim tüm imkanlarının seferber edildiğini, fizyolojik, psikolojik, sosyal, sağlık, eğitim ve ekonomik her türlü istek ve beklentilerinin karşılanması için de büyük hassasiyet gösterildiğini kaydetti.

Kurum yetkilileri ve görevlileriyle de bir süre görüşen Vali Öner, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan vatandaşların kendilerini huzurlu hissetmeleri noktasında gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi ve personele teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.